Kontakt

11 + 5 =

Naziv podjetja: CLAUDIA TRADE, POSREDOVANJE IN TRGOVINA, D.O.O.
Sedež podjetja: Kidričeva ulica 40A, Trzin, 1236 Trzin

Splošni pogoji:
Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot določenega ali določljivega posameznika. Uporabnik je določljiv takrat, ko ga je mogoče neposredno ali posredno določiti, zlasti z navedbo identifikatorja, kot je ime, identifikacijska številka, podatki o lokaciji, spletni identifikator, ali z navedbo enega ali več dejavnikov, ki so značilni za uporabnikovo fizično, fiziološko, genetsko, duševno, gospodarsko, kulturno ali družbeno identiteto.

Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno. Osebnih podatkov nam ne potrebujete posredovati, vendar pa vam v tem primeru ne moremo zagotavljati izvedbo določenih storitev. Vsi podatki, ki jih potrebujemo za izvedbo posamezne storitve so za to storitev obvezni.

Claudia trade d.o.o. ravna z zbranimi osebnimi podatki skladno z veljavno zakonodajo na področju varstva osebnih podatkov, ki urejajo obdelavo, postopke in ukrepe zavarovanja, vključno z odgovornostjo in nadzorom v procesu njihove obdelave. Claudia trade d.o.o. se zavezuje k trajnemu ravnanju vseh osebnih podatkov vseh uporabnikov in vseh storitev, ki jih zagotavlja, v skladu s predpisi s področja varstva osebnih podatkov, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Katere osebne podatke zbiramo

Obisk spletne strani

Pri obisku spletne strani https://www.claudia-trade.eu na spletnem strežniku, kjer gostuje, beleži določene podatke o obisku spletnih strani, IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na spletni strani. Tako zbranih podatkov ne obdelujemo in jih ne povezujemo z drugimi podatki, uporabljamo jih izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani, optimizacijo.

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Naročanje na elektronske novice

Pri naročanju na elektronske novice posredujete elektronski naslov.

Podatek uporabljamo za posredovanje elektronskih novic na podlagi vaše privolitve. Podatek hranimo do odjave na elektronske novice.

Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo za odjavo.

Kontaktni obrazec oziroma posredovanje sporočila

Na spletni strani https://www.claudia-trade.eu nam lahko preko kontaktnega obrazec posredujete ime, elektronski naslov in telefon. Odgovor vam posredujemo preko elektronske pošte ali telefona.

Podatke uporabimo zgolj za komunikacijo z vami glede zagotavljanja naših storitev in odgovarjanja na vaše povpraševanje oziroma sporočilo.

Registracija uporabnika v spletno trgovino in spletni nakup

Z uporabo spletne trgovine uporabnik soglaša z obdelavo osebnih podatkov, ki jih posreduje ob registraciji: ime, priimek, naslov, telefon, elektronski naslov.

Z registracijo v spletno trgovino uporabnik dovoljuje, da Claudia trade d.o.o. kot upravljavec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje za namene pogodbenega odnosa (nakupa izdelka).

Podatke zbrane v postopku registracije in spletnega nakupa uporabimo za potrebe izpolnitve naročila, izstavitve računa in reševanja morebitnih reklamacij ter ostalo potrebno komunikacijo, ki izhaja iz vašega nakupa.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Hramba vaših podatkov

Osebne podatke hranimo tako dolgo, dokler je to potrebno za doseganje namenov za katere so bili podatki zbrani.

Osebne podatke tako obdelujemo do izpolnitve namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe, razen v primerih, ko je rok hrambe zapovedan z zakonom. V spodnjem primeru bomo podatke hranili skladno z zakonsko obveznostjo.

Osebne podatke, ki jih obdelujemo na podlagi vaše privolitve pa hranimo do preklica.

Po preteku roka hrambe vaše osebne podatke učinkovito izbrišemo ali anonimiziramo, kar pomeni, da jih obdelamo na način, da jih ni več mogoče povezati z vami.

Pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki

Glede svojih osebnih podatkov lahko zahtevate dostop, dopolnitev, popravek ali omejitev obdelave, skladno z zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov.

Pravico pa imate tudi do odjave ali izbrisa podatkov. V primeru odjave bomo zbrisali vaše podatke, v kolikor pa boste želeli izbris, pa bomo ohranili le podatke, ki jih potrebujemo skladno z Zakonu o davku na dodano vrednost.

Svojo zahtevo v zvezi z uveljavljanjem pravice naslovite v pisni obliki na naslov upravljavca osebnih podatkov. Upravljavec pa lahko na podlagi vaše zahteve za uveljavljanje pravic od vas zahteva dodatne podatke za gotovo identifikacijo.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi posebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

Dostop do vaših osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bodo v nobenem primeru posredovani tretjim osebam, razen tistim, ki imajo z Claudia trade d.o.o. sklenjeno pogodbo, na podlagi katere izvajajo določena opravila v zvezi z obdelavo podatkov in so dolžni spoštovati zakonodajo glede obdelave in varstva osebnih podatkov. Pogodbeni obdelovalci so:

ponudnik storitev vodenja stikov s strankami
ponudnik pošiljanja e-poštnih sporočil Mailchimp in Squalomail
ponudnik platforme spletne trgovine
računovodski servis

Pogodbeni obdelovalci bodo osebne podatke obdelovali zgolj v okviru podanih navodil in jih ne smejo uporabljati v lastne namene. Zavezani so k varovanju zaupnosti vaših osebnih podatkov.

Vaši podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani izven EU.

Izjema je storitev Mailchimp, ki pa spoštuje zahteve Zasebnostnega ščita EU-ZDA ter si prizadeva za najvišjo varnost hranjenih podatkov z različnimi fizičnimi, tehničnimi in organizacijski ukrepi, kot so šifriranje spletnih povezav, preprečevanje dostopa nepooblaščenim osebam, uporaba varnih gesel in preprečevanje vdorov.

Načini plačila

Načini palčila, ki so ponujeni na spletni strani https://www.claudia-trade.eu so:
– plačilo s plačilnimi karticami Mastercard, Visa, Maestro je možno po pošti z uporabo kurirske službe Pošte Slovenije, kjer je provizija zaračunana po trenutnem veljavnem ceniku 
plačilo ob prevzemu Pošta Slovenije zaračuna nek dodatni strošek po trenutno veljavnem ceniku
plačilo po predračunu na naš transakcijski račun, dodatni strošek je strošek vaše izbrane banke za plačilni nalog 

Dobavni rok

Dobavni roki se štejejo v številu delovnih dni in sicer največ 30 dni od od oddanega naročila.

Dostava

Za dostavo izbranega nakupa skrbi Pošta slovenije.

Reklamacije in vračila kupljenega blaga

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: info@claudia-trade.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 30 dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu potrošnika od nakupa.

Kupljeno blago je potrebno vrniti v ustrezni embalaži (lahko uporabite tudi embalažo v kateri vam je bilo kupljeno blago poslano), z originalno etiketo, nepoškodovano. Tekstilni izdelki (oblačila in dodatki) ne smejo biti oprani (brez sledi oz. vonja po pralnem sredstvu ali mehčalcu) in v nespremenjeni količini. Všit listek o negi in velikosti izdelka ne sme biti odstranjen. Izdelek ne sme imeti vidnih znakov uporabe. Vrnjenemu izdelku je potrebno priložiti tudi originalni račun ter podatke o vašem transakcijskem računu, na katerega želite vračilo kupnine. Izdelek, ki ga vračate ali želite zamenjavo, vrnite na naš naslov Kidričeva ulica 40A, 1236 Trzin. Priporočamo vam, da uporabite poštno službo, ki omogoča sledenje pošiljke ter da blago ustrezno pripravite za transport. 

Kontakt

Claudia trade d.o.o.

m +386 31 540 999

Naše izdelke najdete tudi na ljubljanski tržnici.